Like us op Facebook

of

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

8 x de mooiste gietvloer

13 May, 2018

4 redenen waarom je een gietvloer zou willen in je huis

Gietvloeren in woningen zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Dit is niet voor niks. Wat zijn nou precies de redenen dat steeds meer mensen kiezen voor een gietvloer. In dit blog benoemen we dé 4 redenen die je helpen overtuigen om voor een gietvloer te kiezen. Ook laten we je 8 mooie projecten zien waarin een gietvloer is toegepast. Inspiratie en foto's.  

1. Een gietvloer is mooi.

Dit is uiteraard de belangrijkste reden om wel of niet te kiezen voor een gietvloer. Vind je een gietvloer mooi en past het bij jouw smaak en in jouw woning? Een gietvloer geeft je woning een moderne en strakke uitstraling en is perfect te combineren met eigenlijk alle woonstijlen en past in elk interieur. Door het kiezen voor een lichte kleur wordt je huis optisch ook meer ruimtelijk.

2. een Gietvloer is onderhoudsvriendelijk. 

Een gietvloer is makkelijk te onderhouden en hoeft niet met speciale schoonmaakmiddelen te worden behandeld. Stofzuigen en dweilen (bij voorkeur met een microvezeldoek) is ruim voldoende. Een van de nadelen van een lichte vloer is wel dat je alles ziet, vieze voeten, hondenpootjes. Punt om rekening mee te houden.

3. een gietvloer is Slijtvast.

Dit is een van de belangrijkste reden waarom veel gezinnen kiezen voor een gietvloer. Een gietvloer is krasbestendig en bijna onmogelijk te beschadigen. Ook is een gietvloer normaal gesproken voor een lange tijd kleurecht. Het is wel belangrijk om te kiezen voor een professional die een echte kwaliteitsvloer levert. 

4. de kosten van een gietvloer.

Is een gietvloer duur? Dit is natuurlijk relatief, wat is betaalbaar en wat niet. Een gietvloer is zeker niet heel goedkoop. Dit is ook logisch wanneer je kijkt naar de kosten van de gebruikte materialen en het plaatsen / leggen van een vloer. Al met al komt er behoorlijk wat bij kijken voordat de vloer daadwerkelijk is geplaatst. Over het algemeen kan je wel zeggen dat een gietvloer vaak minder kost dan een houten parket vloer en een lange levensduur heeft.

Gietvloer Project 1: 

Het eerste project wat we je laten zien is van Creative Floors. Deze vloer laat zien hoe mooi je een moderne gietvloer kunt combineren met de landelijke stijl van een woonboerderij.

Dit is een onderhoudsvriendelijke PU gietvloer in betonlook uitstraling.

Het hele project kan je hier bekijken.

GIETVLOER PROJECT 2: 

 Dit is een project van B art works gietvloeren.

Woonbeton gietvloer

Stoere look in een mooi monumentaal pand. Het hele project kan je hier bekijken.

GIETVLOER PROJECT 3: 

Project door B art works gietvloeren

Een industriële robuuste cementgebonden gietvloer op de gehele begane grond. De combinatie met de stalen kozijnen en de gietvloer maakt deze woning tot een mooi geheel.

Het hele project kan je hier bekijken.

GIETVLOER PROJECT 4: 

Project door B art works gietvloeren

Woning van een architect die helemaal in eigenontwerp is gerealiseerd. De lichte gietvloer is de perfecte aanvulling in het ontwerp.

Het hele project kan je hier bekijken.

GIETVLOER PROJECT 5: 

Project door B art works gietvloeren

Het laatste maar ook gelijk het mooiste project van B-art. Met recht een droomhuis! Landelijk wonen met een strak interieur. In combinatie met een polyurethaan gietvloer in 1 kleur;  

Het hele project kan je hier bekijken.

GIETVLOER PROJECT 6: 

Project door M2 vloeren.

In dit project kan je goed zien hoe je met een PU uni gietvloer een open ruimte creëert in je woning. In dit huis is de gietvloer in verschillende ruimtes toegepast: de keuken, eetkamer en de hal. 

Het hele project kan je hier bekijken.

GIETVLOER PROJECT 7: 

Project door Solo Gietvloeren.

Dat een gietvloer niet alleen mooi is in een woning laat Solo gietvloeren zien in dit project. Deze cementgebonden minerale beton gietvloer is toegepast in een landelijk restaurant met een vergaderlocatie. 

Het hele project kan je hier bekijken.

GIETVLOER PROJECT 8: 

Project door Solo Gietvloeren.

Nog een project waar je goed kan zien hoe mooi industriële stalen deuren perfect combineren met een strakke moderne gietvloer. 

Het hele project kan je hier bekijken. 

Wil je meer informatie over de projecten en of de deelnemers? Klik op de naam van de deelnemer om naar de profielpagina te gaan. Op de profielpagina's kan je meer projecten bekijken, de gegevens vinden en direct in contact komen:

Deelnemer 1: Creative Floors 

Deelnemer 2: B art works gietvloeren

Deelnemer 3: M2 vloeren

Deelnemer 4: Solo Gietvloeren

 
Deel dit bericht

Anderen bezoekers bekeken ook