Like us op Facebook

of

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Appartementen aan Oudegracht Utrecht 2

11 Jul, 2017

Cris van AmsterdamInterieurarchitect 

Cris van Amsterdam werd meer dan twee jaar geleden gevraagd om negen appartementen te ontwerpen en te realiseren in 3 oude historische panden in het centrum van Utrecht. Voorheen een bioscoop aan de Oudegracht, nu bijzondere luxe appartementen met ieder een unieke eigen uitstraling en sfeer.

Vorige week hebben we je deel 1 van dit bijzondere project laten zien. Heb je deel 1 gemist? Klik hier om het eerste deel te bekijken.

Ondanks dat het negen verschillende appartementen met ieder een eigen stijl zijn, hebben ze allemaal de typische Cris van Amsterdam uitstraling. Je herkent het aan het gebruik van een knusse, warme sfeer en het gebruik van industriële en klassieke elementen.   

Cris maakt graag gebruik van contrasten, een stoere robuuste muur met een hoogglans element bijvoorbeeld. Door alleen met duurzame materialen te werken gaat alles lang mee, daardoor is het belangrijk dat de ontwerpen een tijdloze factor hebben. Deze perfecte mix is terug te zien in alle appartementen.

We laten de foto’s voor zich spreken, bekijk hieronder de appartementen door middel van fotografie van Rob Kater.

OUDEGRACHT - APPARTEMENT 1

OUDEGRACHT - APPARTEMENT TWEE

OUDEGRACHT - APPARTEMENT DRIE

Benieuwd naar overige projecten van Cris van Amsterdam? Of wens je met hem in contact te komen. Hier vind je zijn gegevens en al zijn projecten.


Bekijk hier het profiel van Rob Kater, verantwoordelijk voor de fotografie.

                    

BEN JE PROFESSIONAL EN WIL JE OOK EEN VAN JE PROJECTEN

IN DE SPOTLIGHT ZETTEN?

LAAT HIER JE GEGEVENS ACHTER EN WIJ NEMEN CONTACT MET JE OP. 

 

Deel dit bericht

Anderen bezoekers bekeken ook