Like us op Facebook

of

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Bronzen stalen binnendeuren

09 Oct, 2018

Stalen binnendeuren uitgevoerd in brons.

In dit blog nemen we je mee terug naar lang vervlogen tijden. Om precies te zijn naar de periode 1920-1939 van de vorige eeuw. De tijd waarin art-deco een populaire stijlbeweging was, die zich kenmerkte door verschillende decoratieve aspecten binnen de kunst, architectuur, interieurs en interieurontwerpen.  

Materialen die je veelvuldig terugziet in interieurontwerpen uit die stijlperiode zijn bijvoorbeeld marmer en brons. Bijzettafels met een verfijnd onderstel en een marmeren blad, lampen en kunst uit die periode zijn nog steeds erg geliefd en komen weer helemaal terug als "retro chique".

Van 1920-1939 maken we een sprong terug naar 2018. Het jaar waarin het Nederlandse merk SKYGATE een nieuwe lijn stalen deuren presenteerde op de laatste VT-wonen beurs in Amsterdam. De verschillende modellen van het merk zijn ongewijzigd maar de kleurstelling des te meer, de nieuwe lijn stalen deuren is uitgevoerd in brons en heeft als naam de Skygate Edel: stalen binnendeuren met een hoge kwaliteit brons-coating en een subtiele verwijzing naar het verleden.

We spraken met Paul de Nooy, directeur van SKYGATE, over deze nieuwe lijn stalen bronzen binnendeuren. "Op de afgelopen beurs in Milaan werd al duidelijk dat veel bekende ontwerpers met hun collecties teruggaan naar retro-chique / art-deco / Aziatisch. Stijlen waarin alles meer verfijnd is en minder industrieel. Ook in de bekende woonmagazines lees dat je er veel wordt verwezen naar brons als materiaal en als kleur. Wij hebben als merk uiteindelijk de perfecte kleur brons gevonden waarin we nu onze lijn stalen deuren hebben uitgevoerd en een mooi alternatief kunnen bieden op de zwarte stalen deuren uit onze collectie" 

Op de site van SKYGATE kan je het hele gamma van de verschillende te bestellen binnendeuren uit de collectie bekijken. Ook alle informatie over de stalen binnendeuren uitgevoerd in brons zoals op de foto's te zien kan je vinden op de site. Op de 2 foto's hieronder zie je het brons van de stalen binnendeuren heel duidelijk in beeld en kan je je een goed beeld vormen van hoe het er uitziet en of het bij jou past.

Stalen bronzen binnendeuren 

Persbericht 

“Voorheen waren stalen deuren er alleen in maatwerk en dat konden weinig mensen en bedrijven zich veroorloven,” vertelt SKYGATE-directeur Paul de Nooy. “Wij hebben de markt voor binnendeuren en -panelen opgeschud door het productieproces te versimpelen. Hierdoor kunnen we onze oplossingen voor minder dan de helft van de maatwerkprijs leveren. Met de bronzen stalen binnendeuren van SKYGATE Edel voegen we een exclusieve retrochique variant aan ons assortiment toe.”

De bronzen stalen binnendeuren van SKYGATE Edel doen het fantastisch in panden die een stijl als bohemièn of bijvoorbeeld dark & moody als uitgangspunt hebben.” Een boost van luxe, licht en ruimte. SKYGATE richt zich met haar productlijn zowel op de consumenten- als de professionele markt. In de visie van dit Nederlandse merk geven stalen binnendeuren en panelen het interieur een boost van luxe, licht en ruimte. Dit voor een verrassend vriendelijke prijs. “Deuren zijn de sieraden van elk pand. Bovendien zijn ze uitermate geschikt om meer licht in een ruimte te creëren. Hierdoor kunnen onze handgemaakte deuren een wereld van verschil betekenen.”

De (bronzen) stalen binnendeuren en panelen van Skygate voegen een prachtig stijlelement toe aan kantoren en woningen. Ze zijn handgemaakt uit de hoogste kwaliteit staal en beschikbaar in meerdere gangbare standaardmaten. Stijlvol en betaalbaar. Deze oplossingen voor de professionele en de consumentenmarkt zijn te zien op de profielpagina van SKYGATE op OBLY en in de Skygate-showroom.

Deel dit bericht

Anderen bezoekers bekeken ook