Like us op Facebook

of

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Een moderne badkamer om U tegen te zeggen!

14 Jan, 2016 - Door Désirée Van Lieshout

Fors design stijlvolle badkamersBadkamerspecialisten

De badkamer is allang geen ondergeschoven kindje meer in huis of een sluitpost. Een moderne badkamer mag gezien worden en is een leefruimte in de badkamers van nu. Met een warm bad om te relaxen na drukke werkdag. Of een ferme douche om de dag goed mee te beginnen. 

Fors Design Badkamers heeft in samenwerking met Grosveld Van der Velde Archirecten een moderne badkamer ontworpen die deels doorloopt in de slaapkamer. Tevens is er een aparte badkamer voor de kinderen gerealiseerd. 

FORS_23-12-2015_25.jpg

Hoe heerlijk wakker worden is dit. Vanuit je slaapkamer loop je in één lijn door naar de badkamer. Het was- en slaapkamermeubel heeft een lengte van 6 meter en is volledig op maat gemaakt. Ochtend- en avondritueel lopen zo mooi in elkaar over. De theaterspiegel voor de perfecte belichting bij make-up is uniek in zijn soort en speciaal op wens van opdrachtgever in het ontwerp meegenomen.

De gietvloer loopt door van badkamer naar slaapkamer. De grote inloopdouche van glas is ruimtelijk en geeft een mooie doorkijk op het prachtige kraanwerk.

De grote toegangsdeur van matglas laat je als het ware binnentreden in een relax walhalla. Een gewone deur zou afbreuk doen aan het grote geheel. 

Een moderne badkamer om U tegen te zeggen!
Een moderne badkamer om U tegen te zeggen!

Niet zomaar douchen maar met warmte en zonlicht. Deze ingebouwde Sunshower maakt het douchen tot een ultiem wake up moment.  

De Rexa design waskommen en CEA design kranen zijn een perfecte match met het badkamer meubel. De lades kennen een soft close systeem. 

De kinderbadkamer kent ook de fraaie gietvloer en waskommen van Rexa Design met CEA design kranen. Door de ruimte onder het witte wastafelmeubel vrij te houden, ontstaat een ruimtelijk zicht met bewegingsruimte voor de kinderen.

De kast op maat  is perfect weggewerkt in de muur. De deur geeft het houtaccent tegen de strakke witte muur. 

Een moderne badkamer om U tegen te zeggen!
Een moderne badkamer om U tegen te zeggen!

De wandverlichting van Delta Light Nederland is subtiel aanwezig en creëert een mooi lichtschouwspel in de hal. Ook hier zie je de vloer doorlopen naar de ruimtes toe. Fors Design weet zelfs het toilet fonteintje een masterpiece te laten zijn met een kraantje van CEA Design.  

Neem zeker een kijkje op de site van de OBLY professional Fors Design badkamers. Het adres voor een nieuwe design badkamer. In een sfeer van passie, gevoel en rust kun je de ruim opgezette showroom bezoeken. Gesitueerd in een boerderij met een rijk werkverleden, verbouwd tot een inspirerende woon- en werkboerderij.

De koffie staat klaar! 

Openingstijden
7 dagen in de week met afstemmen van agenda's

Showroom

Grintweg 13  4823 ZC Breda
Telefoonnummer 076 54 94 160
fors@fors-design.nl

Paul 06 46 735 183 
paul@fors-design.nl

Odette 06 19 212 959
odette@fors-design.nl

Deel dit bericht

Anderen bezoekers bekeken ook