Like us op Facebook

of

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

luxe woonkeuken op maat

23 May, 2018

Perfectie op maat door Theuns interieurbouw

Geen 'doorsnee keuken' was het eerste gevoel wat wij hadden toen wij de mooie foto's de eerste keer zagen. Je ziet gelijk dat het een stijlvolle keuken is en anders dan anders. 

De grote verscheidenheid van materialen is een van de redenen die deze keuken bijzonder maakt. Het blad is uitgevoerd in Hi-mac® wit. De kookplaat die verwerkt is in de keuken is een recirculatie Bora basic plaat. De fronten van de keuken zijn uitgevoerd in een Alpikord fineer hpl Ebben houtsoort.

De achterwand van de vakkenkast is gemaakt van een Sibu luxury gold MB plaat. De vakkenkast en koffie nis zijn uitgevoerd in mdf v313 spuitwerk Chocola Bruin.

De zeer luxe moderne woonkeuken is echt van alle gemakken voorzien. Alle fronten gaan open d.m.v. een lichte aanraking. Aan de kopse kant van het kookeiland is een vrij deel gemaakt om zo een bar te realiseren.

Naast de keuken heeft Theuns interieurbouw ook de moderne kastenwand gerealiseerd. 

De modere kastenwand is van binnen uitgevoerd met rvs hangroede en voorzien van veel schappen en lade. De fronten geven een door de manier van uitvoering een zeer unieke uitstraling. De fronten zijn gespoten in 4 soorten ral kleuren. Deze worden onderbroken door een zaagsnede in het front. Zo word de illusie gewekt dat het allemaal ander vakken zijn. Door dat de kast onder een schuin dak bedacht is door de architect (Jade Architecten te Rotterdam) is dit een uitstekend voorbeeld van maatwerk en optimale benutting van de ruimte.

Benieuwd naar meer projecten van Theuns Interieurbouw? Hier kan je alle projecten bekijken. Op de profielpagina vind je ook alle contactgegevens.

Deel dit bericht

Anderen bezoekers bekeken ook