Like us op Facebook

of

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Maatwerk keukens Restyle XL

23 May, 2017 - Door Lisanne Kwerreveld

Restyle XLInterieurbouwers

RestyleXL is een van de nieuwste OBLY deelnemers. RestyleXL staat bekend om haar bijzondere interieurs en prachtige producten waarbij hergebruikt hout en het gebruik van hoogwaardige materialen centraal staat. Sinds 2005 levert RestyleXL unieke producten door eigentijdse elementen, doorleefde houtdelen, maatwerk en liefde voor het vak te combineren. De producten van RestyleXL hebben een uniek en eigen karakter en ieder ontwerp is uniek. De vakmensen van RestyleXL hebben liefde voor hun vak en doen er alles aan om je een verbluffend eindresultaat te leveren.

Iedere plank vertel een eigen verhaal en heeft haar eigen bijzondere geschiedenis. Door het gebruik van oud en doorleefd hout wordt ieder item bijzonder en origineel. Niets is hetzelfde en ieder item is uniek. Hout is een hoogwaardig natuurlijk product dat bovendien duurzaam is en erg lang mee gaat. Het ontwerpen en bouwen van keukens en interieurs beschouwen ze echt als een ambacht. In combinatie met eigentijdse elementen krijgt ieder eindproduct de gewenste sfeer en karakter. Altijd een goed advies van mensen met niets dan liefde voor hun vak en een gegarandeerd verbluffend eindresultaat. Dat is wat je kunt verwachten van Restyle XL.

Dus ben je op zoek naar een andere keuken dan een keuken van de woonboulevard, dan ben je bij RestyleXL absoluut aan het juiste adres.


restyle xl.jpg
Graag laten we je een variatie van een aantal van hun mooiste projecten zien.

 
 
Deel dit bericht

Anderen bezoekers bekeken ook