Like us op Facebook

of

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Moderne warme houten keuken

13 Jul, 2018

JP WalkerKeukenvormgevers

JP Walker staat heeft een duidelijke passie voor schoonheid, vakmanschap en de warmte van puur hout. Deze passie zie je terug in zijn ontwerpen die allemaal uniek zijn en volledig naar wens voor de klant worden gemaakt.

Deze keuken is gerealiseerd in een boerderij waar de mooie oude gebinten een duidelijke plek hebben in het interieur. De wens van de klant was het materiaal hout terug te laten keren in het ontwerp van de keuken.

De keuken is uiteindelijk het centrale middelpunt van de woning geworden voor het gezin. Het kookeiland is uiteindelijk meer een 'leefeiland' geworden waar ook de kinderen graag gebruik van maken om lekker te knutselen of huiswerk maken.

De maatwerk keuken is enerzijds functioneel in gebruik maar heeft ook een warme uitstraling die goed past bij de rest van het huis. De houten achterwand waarin de apparatuur is verwerkt en die geheel greeploos is, levert een grote bijdrage in het warme en gezellige gevoel.

Het kookeiland zelf is voorzien van alle moderne gemakken zoals een Quooker kokenwaterkraan en een wokbrander (op gas).  

Tekst

Ben je op zoek naar een partij die jouw keukenwens kan vertalen naar een uniek ontwerp volledig op maat? JP Walker en zijn team kunnen deze wens zeker voor je vervullen. 

Deel dit bericht

Anderen bezoekers bekeken ook