Like us op Facebook

of

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Skygate Jackets

06 Jun, 2019

Skygate Jackets

Skygate staat natuurlijk bekend om hun Skygate Originals, betaalbare echte stalen binnendeuren en panelen. In 2018 werd de Skygate Edel lijn gelanceerd. Een lijn met stalen bronzen binnendeuren. Hierover schreven wij ook een blog, klik hier om deze te bekijken.

Dit jaar presenteert Skygate op het Design District in de van Nelle Fabriek te Rotterdam hun nieuwste innovatie. De Skygate ‘Jackets’, een manier waarop iedere Skygate binnendeur een eigen uiterlijk kan krijgen. Er zijn oneindig veel mogelijkheden voor de afwerking en kleur, denk stoffen zoals leer en velours maar ook verschillende houtsoorten. Het is zelfs mogelijk om je eigen prints te bepalen. Zo is er een stalen binnendeur voor iedereen.

-PERSBERICHT-

Skygate introduceert Skygate ‘Jackets’
Skygate presenteert op Design District in de van Nelle Fabriek in Rotterdam de nieuwste ontwikkeling in stalen binnendeuren en -panelen: Skygate ‘Jackets’Deze innovatie biedt ongelimiteerde kleur- en afwerkingsmogelijkheden. Van leer, velours en diverse stoffen tot carbon, noten- en andere houtsoorten, of zelfs eigen prints.

Eerder introduceerde het Nederlandse bedrijf met Skygate ‘Originals’ de eerste betaalbare echt stalen binnendeuren en -panelen. Hierop volgde in 2018 de Skygate ‘Edel’ lijn in brons en messing.

Met ‘Jackets’ maakt Skygate het nu ook mogelijk om de stalen deuren en panelen een volledig eigen look - of in de toekomst een make-over te geven.

Een duurzame oplossing
“Met speciale folies kunnen we in alle kleuren en materiaal-afwerkingen voorzien. Zo zorgen we nu naast betaalbaarheid met echt staal ook voor oneindige flexibiliteit in de afwerking naar de toekomst en daarmee duurzaam gebruik. Een Skygate deur gaat zo een leven lang mee...' aldus Skygate CEO Paul de Nooy.

Oorsprong
Inspiratiebronnen bij deze innovatie waren bouwprojecten in Azië: “In oude tijden werden de gebouwen in Azië altijd in hout opgetrokken en afgewerkt. Vanwege de kwetsbaarheid en het brandgevaar bij aardbevingen gebeurt dit tegenwoordig veelal in staal. De wens om de gebouwen in traditionele (Aziatische) stijl te ontwikkelen en af te werken is destijds de basis geweest voor het ontwikkelen van een folie-techniek in bijzondere afwerkingen die niet van de echte traditionele materialen te onderscheiden zijn. In Europa kent men deze techniek met name als het ‘wrappen’ en wordt het meest toegepast bij auto’s, treinen en vliegtuigen.

Skygate: echt stalen deuren

De echt stalen binnendeuren en -panelen van Skygate voegen een prachtig stijlelement toe aan kantoren en woningen. Ze zijn handgemaakt uit de hoogste kwaliteit staal en in meerdere gangbare standaard maten beschikbaar. Stijlvol en betaalbaar. Deze oplossingen voor de professionele en de consumentenmarkt zijn te zien op www.skygate.nl en in de Skygate-showroom aan de Energiestraat 7 in Naarden.

Vanaf september kunnen particuliere klanten hun Skygate Jackets online configureren op www.skygate.nl. Hierbij is bovendien keuze uit verschillende glas varianten. 

- einde persbericht -

Wil je in contact komen met Skygate of projecten bekijken? Op hun OBLY profielpagina kan je hun contactgegevens vinden en nog veel meer mooie projecten bekijken.

Deel dit bericht

Anderen bezoekers bekeken ook