Like us op Facebook

of

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Zwarte stalen deuren van Skygate

31 Jul, 2017

Skygate Merken

Zwarte stalen deuren zijn op dit moment een van de meest populaire elementen binnen een (modern en) eigentijds interieur. Ze zijn stijlvol en geven een exclusieve uitstraling aan iedere woonomgeving.

Skygate is een jong Nederlands merk dat een stalen binnendeuren concept heeft ontwikkeld. Deze eye-catchers zijn mateloos populair, maar ook vaak onbetaalbaar. Skygate vindt dat de stalen binnendeuren betaalbaar moeten zijn zonder de kwaliteit te verminderen.  Skygate levert goede kwaliteit stalen binnendeuren voor de béste prijs.

Hoe kan dit?
Om de binnendeuren betaalbaar te kunnen verstrekken is het productieproces aangepast. Er is een vast ontwerp, wat verkrijgbaar is in 3 hoogtes en in 1 breedtemaat met een 4-vaksglasverdeling. De deuren zijn alleen in het zwart verkrijgbaar. Dit is bovendien de meest populaire kleur en geeft ook echt de industriële sfeer die vaak gewenst is. 
Er is een vaste maat voor de sparing , de uitsparing in de muur, zodat de deuren altijd passen.

Deze deuren zijn verkrijgbaar als vaste panelen, schuifdeurpanelen en misschien wel het allermooist; als taatsdeuren. Een taatsdeur is een deur die naar beide zijden geopend kan worden, dit maakt de prachtige deur ook nog eens bijzonder praktisch in gebruik.

Bekijk hieronder hoe bijzonder mooi de zwarte industriële deuren in verschillende ruimtes uitgevoerd zijn.

Skygate is hét merk waar je betaalbare zwarte stalen binnendeuren vindt. Een prachtig populair industrieel design, dat bij iedere woning past.

Binnenkort nog veel meer over dit Nederlandse merk.

                    

BEN JE PROFESSIONAL EN WIL JE OOK EEN VAN JE PROJECTEN

IN DE SPOTLIGHT ZETTEN?

LAAT HIER JE GEGEVENS ACHTER EN WIJ NEMEN CONTACT MET JE OP. 

 

Deel dit bericht

Anderen bezoekers bekeken ook