Like us op Facebook

of

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

visgraat in de badkamer

19 Feb, 2018

Kan je een (eiken) houten visgraat vloer wel in een badkamer leggen? Dit was ook wat wij dachten bij het zien van deze 2 bijzonder mooie projecten. Hout en water is over het algemeen niet de beste combinatie. Normaal gaat hout werken en trekt krom door water. Veel mensen kiezen daarom bij een badkamervloer vaak uit onwetendheid voor tegels of een gietvloer. Dit terwijl een 'doorlopende' eiken visgraatvloer in de badkamer juist bijzonder stijl - en sfeervol is.

Nobel Flooring is dé specialist op het gebied van eikenvloeren en ook eiken visgraat. En ja, zij leveren ook de allermooiste visgraat vloeren voor in de badkamers. Nobel kan deze (visgraat) eikenvloeren toe passen in badkamers vanwege een vuil afstotende afwerkingslaag.

logo.jpg

Nobel FlooringVloervormgevers

Na het zien van de zwarte visgraatvloer in deze badkamer ben je hoogstwaarschijnlijk al overtuigd van hoe stijlvol een houten (visgraat)vloer is in een badkamer. In dit uitzonderlijk gerenoveerde herenhuis is dezelfde zwarte visgraatvloer van geborsteld eiken 15*70 bijna overal toegepast. 

In dit blog kan je alle foto's bekijken van het project: http://oblyapp.com/blog/obly-tour-renovatie-herenhuis-breda.

De eiken visgraatvloer die in dit prachtige Atwerpse herenhuis is toegepast heeft weer een hele andere uitstraling. Dit eiken visgraatparket is meer klassiek en is afgewerkt in een natuurtint eiken. Op de foto's zie je heel mooi hoe deze eikenvloer ook perfect past in de badkamer.

Ben je ook op zoek naar een nieuwe vloer in de badkamer? Neem dan vrijblijvend contact op met NOBEL Flooring. Zij kunnen je een deskundig advies geven je helpen met het maken van de beste keuze.

Deel dit bericht

Anderen bezoekers bekeken ook