Like us op Facebook

of

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vloeren inspiratie vrijstaande woning

04 Jul, 2018

Deze blog gaat een keer helemaal over vloeren. Verschillende soorten vloeren die deze landelijk gelegen vrijstaande woning een geheel eigen karakter geven. Deze woning heeft een totale metamorfose ondergaan. Van een relatief 'eenvoudige' jaren'70 woning tot een grote moderne woning die van alle gemakken is voorzien.

Zoals je op de foto's kunt zien is een groot deel van de achterpui opengebroken om plaats te maken voor een forse aanbouw met veel glas, een diepe overstek en voor een deel bekleed met Red Cedar. Het Red-Cedar zie je ook weer terugkomen in de met zink beklede dakkapellen. Tussen het huis en de voormalige garage is een glazen verbinding gerealiseerd. De oude garage is nu omgetoverd tot een game-room voor de kinderen.

Door de realisatie van de aanbouw en het betrekken van de garage bij de woning is de woonoppervlakte bijna verdubbeld ten opzichte van de oude situatie.

Terug naar de vloeren. Alle delen van de benedenverdieping waar tegels liggen zijn nieuw en zijn onder andere gesitueerd in de aanbouw. Op de foto's zie je onder andere de keuken en het eetgedeelte. De tegels zijn grote 120*120 betonlook tegels. 

In het 'oude' woongedeelte' is de bestaande eiken tapis vloer een nieuw leven gegeven zodat deze weer helemaal als nieuw is. De tapis stroken zijn helemaal naadloos aangesloten op de 120 x 120 cm betonlook tegels.

In het oude woongedeelte is de bestaande eiken tapis vloer een nieuw leven gegeven en is weer als nieuw. De tapis stroken zijn helemaal naadloos aangesloten op de 120 x 120 cm betonlook tegels.

In de badkamer is er een “soft touch” natuursteen look tegel van 120 x 120 cm toegepast. Op de wanden zijn er 30 x 60 cm tegels ivoor kleur en mat wit gebruikt. 

Verder is er boven, in de master bedroom en in de gameroom project laminaat 12mm dik en 220 cm lang geïnstalleerd.

MoreFloors uit Breda is de partij die alle vloeren in dit project heeft gerealiseerd. Op hun OBLY profielpagina staan nog veel meer inspiratie projecten en ook hun contactgegevens.

Het architectenbureau die verantwoordelijk was voor de verbouwing is BB-architecten

Fotografie @Kaige productions 

Deel dit bericht

Anderen bezoekers bekeken ook