Like us op Facebook

of

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Weergaloos mooi XXL nieuwbouw-penthouse met dakterras

02 May, 2018

CHRISTIE'S International Real Estate | R365 Droomhuis te koop

Weergaloos mooi XXL nieuwbouw-penthouse van ca. 550 m2 inclusief dakterras van ca. 240 m2! Het penthouse is onderdeel van een exclusief kleinschalig appartemenencomplex met slechts 20 appartementen en het penthouse.

Dit prachtige penthouse is bereikbaar middels een privélift en omvat de gehele topverdieping van het exclusieve, nieuwe appartementengebouw Rise Residences Sorghvliet Den Haag. Zo mooi zou iedereen wel willen wonen…

Een penthouse als dit staat natuurlijk niet zomaar ergens. Nee, hier is sprake van een absolute toplocatie. Gesitueerd tussen de Haagse binnenstad en het strand van Scheveningen, naast het beroemde Catshuis en met tal van speciaalzaken, restaurants en terrasjes op loopafstand. Hier wordt wonen resideren.

En dan het penthouse zelf… we nemen u graag mee en laten u binnenkijken.

Via uw eigen privélift arriveert u op de zevende (top-)verdieping. Dat is nog eens goed thuiskomen. Want op zo’n 30 meter hoogte is dat hoog genoeg om te genieten van een indrukwekkend, panoramisch uitzicht over de zee, binnenstad en skyline, maar tegelijkertijd laag genoeg om nog contact met de grond te hebben.

En wat een ruimte! De ca. 550 m2 vloeroppervlak is onderverdeeld in ca. 310 m2 wonen; de andere ca. 240 m2 is gereserveerd voor het allergrootste dakterras van Den Haag. Er is zelfs een mogelijkheid tot het aanbrengen van een jacuzzi of spa op het dakterras.

Het ruimtegevoel in het toch al uiterst royale penthouse wordt versterkt door de bovengemiddelde plafondhoogte van bijna drie tot vier meter in combinatie met de verdiepingshoge glazen puien, waarin een groot aantal openslaande deuren en schuifpuien zijn geïntegreerd.

Wat dit nieuwbouw penthouse zo uniek maakt, is dat er volop ruimte is voor invulling van uw persoonlijke woonwensen. Meer of juist minder kamers? Een jacuzzi of spa op uw dakterras? Het is allemaal bespreekbaar. En u kunt natuurlijk – al dan niet met behulp van onze interieurarchitect (DOEN) – zelf uw keuken, sanitair, verlichting, domotica, verlichting en wand-,  vloer- en plafondafwerking kiezen.

De indeling van het penthouse is binnen de grenzen van het bouwkundig mogelijke grotendeels flexibel. De architect heeft als suggestie de volgende basisindeling ontworpen:

Riante living inclusief woonkeuken van ca. 170 m2;
Drie royale slaapkamers;
Ruime dressingroom annex walk-in-closet;
Twee badkamers;
Ruime inpandige berging;
En last-but-not-least natuurlijk het eerder genoemde dakterras.

Twee grote, overdekte privé-parkeerplaatsen onder het gebouw en een derde privé parkeerplaats in de open lucht op het afgesloten binnenterrein zijn bij de koopsom inbegrepen, evenals een tweede, zeer ruim bemeten, berging in de onderbouw.

Het project Rise Residence is hoogwaardige herontwikkeling in opdracht van de gerenommeerde projectontwikkelaar De Maese Woningen. De oplevering van dit project is medio 2018. De bouw is reeds gestart!

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Dat kunnen wij ons voorstellen. Want met dit object koopt u zonder enige twijfel één van de allermooiste penthouses uit de Randstad. Graag arrangeren wij een afspraak met u op ons kantoor of de bouwlocatie om de mogelijkheden te bespreken.

DE MOOISTE WONINGEN KOOP JE BIJ CHRISTIE’S INTERNATIONAL REAL ESTATE | R365. DIT PENTHOUSE BEWIJST HET.

 

Deel dit bericht

Anderen bezoekers bekeken ook