Like us op Facebook

of

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
VILLA WELLNESSTUIN HENDRIK IDO AMBACHT (2014)
VILLA WELLNESSTUIN HENDRIK IDO AMBACHT (2014)
VILLA WELLNESSTUIN HENDRIK IDO AMBACHT (2014)
VILLA WELLNESSTUIN HENDRIK IDO AMBACHT (2014)
VILLA WELLNESSTUIN HENDRIK IDO AMBACHT (2014)
VILLA WELLNESSTUIN HENDRIK IDO AMBACHT (2014)
VILLA WELLNESSTUIN HENDRIK IDO AMBACHT (2014)
VILLA WELLNESSTUIN HENDRIK IDO AMBACHT (2014)
VILLA WELLNESSTUIN HENDRIK IDO AMBACHT (2014)
VILLA WELLNESSTUIN HENDRIK IDO AMBACHT (2014)
VILLA WELLNESSTUIN HENDRIK IDO AMBACHT (2014)
VILLA WELLNESSTUIN HENDRIK IDO AMBACHT (2014)
VILLA WELLNESSTUIN HENDRIK IDO AMBACHT (2014)
VILLA WELLNESSTUIN HENDRIK IDO AMBACHT (2014)
VILLA WELLNESSTUIN HENDRIK IDO AMBACHT (2014)
VILLA WELLNESSTUIN HENDRIK IDO AMBACHT (2014)

De Volgerlanden (Onder de Linden) is een nieuwbouwkavel in de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht. Het is er grandioos wonen in een groene omgeving met een historisch karakter. We ontwierpen een passende tuin bij een vrijstaande villa die moderne en landelijke elementen combineert. Comfort en privacy gaan er hand in hand met esthetiek en pragmatisme. Er is ruim aandacht besteed aan de functionele wensen van de bewoners – een koppel met kinderen – zónder afbreuk te doen aan het architecturale plaatje.

Link tussen binnen en buiten | Het cortenstaal op de raampartijen van de woning wordt als materiaal herhaald in de tuin. Enerzijds in de rechtopstaande platen die voor beschutting en privacy zorgen. En anderzijds aan de zijkant van de woning, in het ‘verlengde’ van de ramen tot op de erfscheiding. De kenmerkende roestkleur met zijn warme en ongepolijste uitstraling steekt mooi af tegen de leivormig gesnoeide, groenblijvende bomen. Die doorbreken visueel de lange lijn en zorgen, van binnenuit bekeken, voor een gulle groene touch.

Teken aan de wand(en) | De bewoners genieten maximaal van rust en een mooi zicht op de tuin vanaf de veranda aan de achterzijde van de woning. Op strategische plaatsen in de achtertuin staan afscheidingen in hout, natuursteen en cortenstaal. Ze creëren een visueel spel met boeiende zichtlijnen die de blik leiden en tegelijk voor intimiteit zorgen. De natuurstenen muur met venster bakent de waterpartij met gepolijste rvs-waterlopen af. De houten afscheiding centraal......Lees meer op onze website

?
Vergelijkbare projecten