Like us op Facebook

of

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
strakke witte villa Karin & Niels interieur
strakke witte villa Karin & Niels interieur
strakke witte villa Karin & Niels interieur
strakke witte villa Karin & Niels interieur
strakke witte villa Karin & Niels interieur
strakke witte villa Karin & Niels interieur
Tags

Deze woning is gelegen in een wijk aan de rand van de stad Eindhoven in het zuiden van Nederland. Ontworpen voor een jong gezin met twee kleine kinderen en een voorliefde voor de Nederlandse modernistische architectuur

De algemene vorm en indeling van het gebouw werden voor een deel bepaald door externe factoren zoals een strenge regelgeving vanuit de gemeenteraad. Dit varieerde van de afstanden tot de grenzen van het perceel, de toegang en het volume op het bouw-gebied. De liefde voor moderne architectuur resulteerde in dit spel met witte uitgehouwen kubieke volumes.

Ontworpen om in te worden geleefd op alle uren van de dag, wanneer het licht schaduw zoekt en de schaduw zich opent voor het licht.

Gebouwd in wit met zo min mogelijk ornamenten en details, deuren van vloer tot plafond zonder deurposten.

Aan de tuinzijde opent het huis zich volledig aan een mooie groene tuin, waardoor het verandert in een spectaculaire indoor-outdoor leefruimte met grote schuifdeuren die helemaal te openen zijn om de grens tussen binnen en buiten te laten verdwijnen.

?
Vergelijkbare projecten