Like us op Facebook

of

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ben je dagelijks professioneel bezig met interieur?

Ben je verliefd op mooi design en wil je jouw passie en vakmanschap met het grote publiek delen? Kortom, ben je een échte vakman? Vraag dan nu gratis jouw uitnodiging aan en wie weet maak jij binnenkort wel deel uit van Obly.

Wat professionals zeggen

RMR Interieurbouw

“Waarom OBLY? Wij van RMR vinden OBLY een handig medium om onze portfolio te laten zien aan geïnteresseerden. Alles is van hoge kwaliteit, mooie fotografie van collega professionals. Ook schrijft OBLY leuke artikelen zoals professional van de maand. Wat wij ook zijn geworden. Aanrader dus.”

– Frank Rijnen
RMR Interieurbouw

MoreFloors

“Dankzij Obly kunnen wij ons als exclusief vloerenbedrijf op een spraakmakende manier virtueel presenteren. Hierdoor kunnen wij potentiëlen klanten gemakkelijker overhalen/ "triggeren" om naar onze showroom te komen, om zo uiteindelijk de vloer geheel naar wens van de klant uit te zoeken. Ook gebruiken wij vaak ons online portiefolio om onderweg aan klanten te laten zien.”

– Joep Schellekens
MoreFloors

Fors Design

“OBLY is een mooi medium om je als bedrijf te kunnen presenteren, je eigen Style, Look en Feeling kun je door eigen beheer op de website toepassen. Zo kunnen kijkers meteen zien en voelen waar je voor staat. Zo zijn er al vele gepassioneerde vakmensen bij OBLY aangesloten en te zien!!”

– Odette van Dongen
Fors Design

Wat bieden we jou als je een profiel aanmaakt als professional?

  • Visueel aantrekkelijke presentatie van portfolio
  • In beeld bij consumenten
  • Direct in contact met geïnteresseerden
  • Inzicht in de wensen en vragen van consumenten
  • Passie delen met de rest van de creatieve interieurbranche
  • Vergroten van je naamsbekendheid